Privacy verklaring Caroline pure hairstyling

Privacyverklaring Caroline pure hairstyling
25 mei 2018

Uw privacy is voor Caroline pure hairstyling van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de nieuwe Europese privacywet (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht gaat. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met betrekking tot onze website www.carolinepurehairstyling.nl met de informatie doen die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Caroline pure hairstyling.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot maximaal zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er gemakkelijk bij pakken.

Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als de wet zegt dat dat moet of als dat nodig is voor onze dienstverlening. In dit laatste geval bent u hiervan ook op de hoogte.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt alleen analytische cookies.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
het laten corrigeren van fouten
het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
intrekken van toestemming
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Caroline pure hairstyling
Van Montfortstraat 22
5991 CL Baarlo
Tel.: 0628882733
E-mail: info@carolinepurehairstyling.nl

Afspraak maken

bellen

whatsapp

sms

messenger

email

Afspraak maken

Privacy verklaring Caroline pure hairstyling

Privacyverklaring Caroline pure hairstyling
25 mei 2018

Uw privacy is voor Caroline pure hairstyling van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de nieuwe Europese privacywet (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht gaat. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met betrekking tot onze website www.carolinepurehairstyling.nl met de informatie doen die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Caroline pure hairstyling.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot maximaal zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er gemakkelijk bij pakken.

Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als de wet zegt dat dat moet of als dat nodig is voor onze dienstverlening. In dit laatste geval bent u hiervan ook op de hoogte.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze website of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze website gebruikt alleen analytische cookies.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
het laten corrigeren van fouten
het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
intrekken van toestemming
bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Caroline pure hairstyling
Van Montfortstraat 22
5991 CL Baarlo
Tel.: 0628882733
E-mail: info@carolinepurehairstyling.nl

Algemene voorwaarden cadeaubonnen

  • Cadeaubonnen
    Een Cadeaubon is uitsluitend verkrijgbaar in onze salon danwel via ons bestelformulier te besttellen.
  • Zij zijn via de website, e-mail of telefonisch te bestellen. Verzending vindt pas plaats na ontvangst van de betaling vooraf via webshop, bank, pin of a contant.
  • Cadeaubonnen zijn altijd persoonsgebonden, tenzij daar concrete afspraken over zijn gemaakt door cliënt en Caroline Pure Hairstyling.
  • Cadeaubonnen zijn enkel geldig indien voorzien van een geldig waarmerk door een medewerker van Caroline Pure Hairstyling.
  • Het vermelde bedrag op Cadeaubonen is geldig voor de maximale duur van 1 jaar na datum waarmerking.
  • Bij verlies van een cadeau- of verwenbon of Voucher vervalt het recht op eventuele openstaande behandelingen.
  • De Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
  • De Cadeaubonnen zijn te gebruiken voor de aanschaf van producten.
  • Het gebruik maken van een van deze bonnen dient bij de reservering gemeld te worden.
  • Annulering van reeds bestelde en betaalde bonnen is niet mogelijk.
    Bij inlevering van de bon vind geen gehele of gedeeltelijke teruggaaf van geld plaats.
  • Elke bon moet zonder zichtbare schade aangeboden worden. Caroline Pure Hairstyling is niet aansprakelijk te stellen voor directe of indirecte beschadiging aan of op de bonnen of voor beschadiging , diefstal of verlies en zoekraken met de post van de bonnen .
  • Het reproduceren van de bonnen is verboden, handel en verkoop vindt uitsluitend plaats via Caroline Pure Hairstyling en worden als zodanig gewaarmerkt. Andere vorm word gezien als overtreding en zal niet worden geaccepteerd en aangifte worden gedaan.

Kadobon

Geef eens een knipbeurt als kado!